top of page
1924_VENTURA_AMBIANCE_LIGGEND_HIGHRES.jpg

Trade Marketeer

Ben jij een commerciële marketing duizendpoot en werk je graag met een internationaal merk- en productportfolio? Kan jij een grote mate van zelfstandigheid aan en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Amefa wil haar marktpositie versterken in zowel de Benelux als diverse exportmarkten. De klanten zijn supermarkten, department stores en e-tailers, maar ook distributeurs met hotels, restaurants of bijvoorbeeld ziekenhuizen als eindklant. We hoeven je niet te vertellen dat deze markten enorm van elkaar verschillen en dat ze voor elke markt en/of klant een passend assortiment en pakket aan promoties en marketinguitingen nodig hebben. En dat ga jij opzetten.

 

Als Trade Marketeer werk je op het snijvlak van marketing & sales en vervul je een belangrijke rol binnen de marketingafdeling. Je werkt nauw samen met de salesmanagers en de binnendienst om de behoeftes van de klant in beeld te brengen. Hoe gaan de schappen eruitzien? En waar is nu echt vraag naar? Jullie gaan als team aan de slag om hier antwoord op te geven.

Wat ga je doen?

 • De ontwikkeling van passende marketingstrategieën voor diverse afzetkanalen en landen;

 • Opzetten van assortimentsplannen en het verbeteren van de 4 p’s;

 • Met behulp van een duidelijke prijsstrategie en de juiste product keuzes zorg je voor een winstgevend product portfolio;

 • Op basis van klantwensen, markttrends en verkoopcijfers geef jij advies over de schap indeling, promoties en het assortiment en presenteert deze verkoop gerelateerde informatie aan de salesmanagers en klanten;

 • Op basis van de promotiekalender werk je beurzen, events en acties uit om deze vervolgens te organiseren c.q. coördineren. Daarbij hoort natuurlijk ook een gedegen evaluatie om het succes te meten;

 • Je bent de schakel tussen sales/de klant en de product development manager en wordt nauw betrokken bij diverse klantprojecten.

Wie ben jij?

 • Minimaal 5 jaar relevante (trade) marketingervaring; 

 • Je beschikt over een goed hbo werk- en denkniveau.

 • Je bent een energiek talent met zelfvertrouwen;

 • Je beschikt over een positieve instelling, je bent een doorzetter en denkt in mogelijkheden;

 • Je bent een kei in samenwerken, overtuigen en bent commercieel onderlegd;

 • Je bent stressbestendig, flexibel en gewend aan de dynamiek tussen verschillende afdelingen (sales/marketing/inkoop);

 • Je bent resultaatgericht en hebt een proactieve hands-on mentaliteit.

Solliciteren? Leuk! Amefa heeft de werving & selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan LEV HR-professionals. Zij vertellen je graag meer over de inhoud van de functie en de sollicitatieprocedure. Neem contact op met Johan Post door te bellen naar (00) 31 6 288 32 712 of solliciteer via de bovenstaande blauwe button. 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

0281_Celebration_black_ambience_LR_edited_edited.jpg

Over Amefa

Amefa ontwerpt, produceert en levert producten voor in de keuken en op tafel. Van bestek tot gietijzeren braadpannen en keukenmessen. Onze merken Amefa, Richardson Sheffield, Lou Laguiole, Sabatier Trompette en Cuisinox leveren wij aan professionele horeca, retail en consumenten. We zorgen ervoor dat we voor al onze klanten welgekozen producten op de markt brengen. Daar stoppen we veel tijd en energie in, al sinds 1931. 

Abstract Surface

Dit bieden wij

Prettige arbeidsvoorwaarden

Amefa biedt een marktconform salaris met 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (o.b.v. 40 uur). 

Een divers team en een informele werksfeer

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen, die door hun professionaliteit en expertise dé gesprekpartners zijn op het gebied van bestek en keukenmessen.

Elke dag lunchen met verse broodjes

Voor de lunch schuiven we aan in de kantine. Daar genieten we elke dag van verse broodjes en fruit.

Alle ruimte voor jouw ontwikkeling

Deel met ons je persoonlijke ambities. We geven je de kans om te groeien in je werk en denken graag met je mee.

Korting op producten van Amefa

Als lid van het Amefa-team krijg je personeelskorting op al onze merken.

Een internationale omgeving

Amefa heeft vestigingen in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Polen, China, Hongkong, Nederland en de VS. 

bottom of page